Agenda Soccer Inside Enschede

INDOOR TWENTE CUP
Waar:
Soccer Inside Enschede, Colosseum 82 7521 PT Enschede
Wie: JO-9  JO-11 JO-13
Wanneer: Maandag 1 mei:JO-09
Dinsdag 2 mei:JO-11
Woensdag 3 mei: JO-13

Facebook Soccer Inside Enschede

Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschedezondag, mei 21st, 2017 at 1:04am
Gisteravond is FC Heerschop gehuldigd als kampioen van de Soccer Inside Cup Voorjaar!

In Juni gaan we van start met de zomereditie! Inschrijven als bedrijf/vriendengroep kan via enschede@soccerinside.nl.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschededonderdag, mei 11th, 2017 at 8:30am
We gaan richting de laatste speelronde in de Soccer Inside Cup. Eerst nog een aantal uitslagen van vandaag:

Grolsch - HST 13-7
FC Twente - Soccer Inside 14-14
FC Heerschop - Conduent 19-9
Sooco - FC Toekan 11-19
Grolsch - FC Twente 17-21
VSW - Conduent 14-7
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschededonderdag, mei 4th, 2017 at 10:05pm
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschededonderdag, mei 4th, 2017 at 8:47am
Vanavond zijn er 3 wedstrijden gespeeld om de Soccer Inside Cup:

FC Heerschop - HST 17-5
VSW - Grolsch 12-14
Absolutely Fresh - FC Toekan 13-15
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschededonderdag, mei 4th, 2017 at 4:04am
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschededonderdag, mei 4th, 2017 at 12:12am
Finale : de Esch jo13-1 - quick 20 jo13-2

Soccer Inside Enschede is

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, speel je bij ons op een kunstgrasveld van 30 bij 15 meter. Het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten en daardoor blijft de bal altijd in het spel. Speedsoccer is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. 

Lees meer.. 
Bumperz bubble voetbal, een hilarische en tevens originele activiteit voor vrienden- en vriendinnengroepen, teamfeesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten,  kinderfeestjes en familiefeesten. Bumperz bubble voetbal staat altijd garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Lees meer..
Soccer Inside Enschede is de ideale locatie voor je bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeestje, teamfeest, themafeest en vrijgezellenfeest. In onze goed geïsoleerde hal kunnen activiteiten altijd doorgaan en ons gezellige sportcafé is uitermate geschikt voor feesten. Lees meer..
Ons gezellige en sfeervolle sportcafé is uitermate geschikt om na het sporten nog even wat te drinken en te eten. We bieden de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm en tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het kunstgrasveld, zodat je ook ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen. Ook zullen er zo nu en dan speciale feesten of quizavonden worden georganiseerd in het café. Lees meer..
Wij bieden Soccer Party Arrangementen aan die voor iedereen geschikt is. Van voetbal en schaatsen tot aan bowlen, golfen en een leuke film in de bioscoop, bij Soccer Inside Enschede is elke combinatie mogelijk. Wil jij weten welk feestje bij jouw past? Lees meer..

De voordelen van Soccer Inside Enschede

Of het nu met bakken uit de lucht komt, het 10 graden vriest of de mussen van het dak vallen van de warmte, omdat Soccer Inside een overdekt speedsoccerveld heeft met een goede luchtcirculatie is bij het Soccer Inside altijd mogelijk om een lekker potje te ballen.

Soccer Inside beschikt over een Fifa gecertificeerd en goedgekeurd kunstgrasveld.

Naar aanleiding van de uitzending van Zembla en de daardoor ontstane discussie omtrent de veiligheid van het spelen op kunstgrasvelden en de vragen die ook wij hierover krijgen, geven wij hieronder een korte toelichting over de infill van de velden bij Soccer Inside.

De infill waar het in de uitzending en de lopende discussie over gaat betreft gemalen autobanden, ook wel SBR rubber genoemd. Deze zouden kankerverwekkend kunnen zijn.Bij Soccer Inside beschikken we over velden waarvan het infill is gemaakt van een ander materiaal. De infill bestaat uit thermoplastisch elastomeer (TPE) en kurk (natuurproduct). TPE , ook wel technische rubbers, synthetische rubbers of elastoplastische kunststoffen genoemd wordt onder ander gebruikt voor:
  • Speelgoed
  • Sportartikelen
  • Stiften, tandenborstels en scheerapparaten (soft touch onderdelen)
  • Vensterafdichtingen

Voetballen op de kunstgrasvelden van Soccer Inside heeft dus geen enkel risico op uw gezondheid. Wil je meer informatie? Informeer gerust!

Ook mensen die niet mee kunnen doen of mee willen doen kunnen zich prima vermaken. Op onze tribune kunnen zij rustig de verrichtingen van andere volgen en naar harte lust foto’s of filmopnames maken.
Soccer Inside beschikt over een heren- en dameskleedkamer. Iedereen kan zich dus rustig omkleden en na het sporten even hygiënisch douchen.
Wil je na het sporten nog even gezellig samen wat drinken of eten? Dat is geen probleem in ons mooie sportcafé! Ons sportcafé biedt de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm. Tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het voetbalveld, zodat je ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen.

Sponsor wall Soccer Inside Enschede