Agenda Soccer Inside Enschede

INDOOR TWENTE CUP
Waar:
Soccer Inside Enschede, Colosseum 82 7521 PT Enschede
Wie: JO-9  JO-11 JO-13
Wanneer: Maandag 1 mei:JO-09
Dinsdag 2 mei:JO-11
Woensdag 3 mei: JO-13

Facebook Soccer Inside Enschede

Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschededinsdag, juli 18th, 2017 at 10:19pm
Afgelopen week veel kinderfeestjes en vrijgezellendagen mogen organiseren bij Soccer Inside Enschede.
Kinderfeestjes in combinatie met een uurtje bowlen of bumperz of een vrijgezellendag met speedsoccer en bumperz blijken topcombinaties! Kijk voor de mogelijkheden op onze website: www.soccerinside.nl
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschedezaterdag, juli 8th, 2017 at 10:23pm
!!!Speedsoccercompetitie!!!!

Op dit moment hebben wij nog 1 plek vrij voor de prestatiepoule.
Meld je nu nog aan met een team bestaande uit minimaal 5 personen.

- Elke woensdagavond wedstrijd van 2x20min
- 5 vs 5
- Gezellige 3e helft
- 15€ per speelronde per team

Aanmelden kan via 0630982032 (Whatsapp ook mogelijk) of per mail: enschede@soccerinside.nl
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschedezaterdag, juli 8th, 2017 at 8:45pm
Kinderfeestjes/teamfeesten of een familiedag op maat! Afgelopen week weer een aantal leuke feestjes mogen organiseren bij Soccer Inside Enschede!
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschedezaterdag, juli 1st, 2017 at 6:06am
Gisteravond gastheer van een speedsoccertoernooi van verschillende bni teams uit de regio! Gaat zeker een vervolg krijgen!
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschedevrijdag, juni 23rd, 2017 at 4:00am
Tijdens de zomerstop de voetbalconditie op peil houden met speedsoccer?

Schrijf je dan nu nog in voor de speedsoccercompetitie bij Soccer Inside Enschede!

- Juli tot september
- Wekelijks 1 wedstrijd 2x20 min
- 15€ per speelronde per team
- 5 vs 5
- Maandag of woensdagavond

Schrijf je nu in door je teamnaam en de gegevens van de aanvoerder(tel.nr en mailadres) te mailen naar enschede@soccerinside.nl of stuur een whatsapp naar 0630982032 voor meer informatie!
Soccer Inside Enschede
Soccer Inside Enschededonderdag, juni 22nd, 2017 at 4:16am
Mooi artikel in De Glimlach over deze goede organisatie! Sinds dit jaar heeft Soccer Inside Enschede een samenwerking met Skills2Score!

Soccer Inside Enschede is

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, speel je bij ons op een kunstgrasveld van 30 bij 15 meter. Het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten en daardoor blijft de bal altijd in het spel. Speedsoccer is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. 

Lees meer.. 
Bumperz bubble voetbal, een hilarische en tevens originele activiteit voor vrienden- en vriendinnengroepen, teamfeesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten,  kinderfeestjes en familiefeesten. Bumperz bubble voetbal staat altijd garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Lees meer..
Soccer Inside Enschede is de ideale locatie voor je bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeestje, teamfeest, themafeest en vrijgezellenfeest. In onze goed geïsoleerde hal kunnen activiteiten altijd doorgaan en ons gezellige sportcafé is uitermate geschikt voor feesten. Lees meer..
Ons gezellige en sfeervolle sportcafé is uitermate geschikt om na het sporten nog even wat te drinken en te eten. We bieden de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm en tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het kunstgrasveld, zodat je ook ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen. Ook zullen er zo nu en dan speciale feesten of quizavonden worden georganiseerd in het café. Lees meer..
Wij bieden Soccer Party Arrangementen aan die voor iedereen geschikt is. Van voetbal en schaatsen tot aan bowlen, golfen en een leuke film in de bioscoop, bij Soccer Inside Enschede is elke combinatie mogelijk. Wil jij weten welk feestje bij jouw past? Lees meer..

De voordelen van Soccer Inside Enschede

Of het nu met bakken uit de lucht komt, het 10 graden vriest of de mussen van het dak vallen van de warmte, omdat Soccer Inside een overdekt speedsoccerveld heeft met een goede luchtcirculatie is bij het Soccer Inside altijd mogelijk om een lekker potje te ballen.

Soccer Inside beschikt over een Fifa gecertificeerd en goedgekeurd kunstgrasveld.

Naar aanleiding van de uitzending van Zembla en de daardoor ontstane discussie omtrent de veiligheid van het spelen op kunstgrasvelden en de vragen die ook wij hierover krijgen, geven wij hieronder een korte toelichting over de infill van de velden bij Soccer Inside.

De infill waar het in de uitzending en de lopende discussie over gaat betreft gemalen autobanden, ook wel SBR rubber genoemd. Deze zouden kankerverwekkend kunnen zijn.Bij Soccer Inside beschikken we over velden waarvan het infill is gemaakt van een ander materiaal. De infill bestaat uit thermoplastisch elastomeer (TPE) en kurk (natuurproduct). TPE , ook wel technische rubbers, synthetische rubbers of elastoplastische kunststoffen genoemd wordt onder ander gebruikt voor:
  • Speelgoed
  • Sportartikelen
  • Stiften, tandenborstels en scheerapparaten (soft touch onderdelen)
  • Vensterafdichtingen

Voetballen op de kunstgrasvelden van Soccer Inside heeft dus geen enkel risico op uw gezondheid. Wil je meer informatie? Informeer gerust!

Ook mensen die niet mee kunnen doen of mee willen doen kunnen zich prima vermaken. Op onze tribune kunnen zij rustig de verrichtingen van andere volgen en naar harte lust foto’s of filmopnames maken.
Soccer Inside beschikt over een heren- en dameskleedkamer. Iedereen kan zich dus rustig omkleden en na het sporten even hygiënisch douchen.
Wil je na het sporten nog even gezellig samen wat drinken of eten? Dat is geen probleem in ons mooie sportcafé! Ons sportcafé biedt de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm. Tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het voetbalveld, zodat je ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen.

Sponsor wall Soccer Inside Enschede