Agenda

28, 29 & 30 juli 2017

Festiball Weekend

INDOOR TWENTE CUP
Waar:
Soccer Inside Enschede, Colosseum 82 7521 PT Enschede
Wie: JO-9  JO-11 JO-13
Wanneer: Maandag 1 mei:JO-09
Dinsdag 2 mei:JO-11
Woensdag 3 mei: JO-13

Facebook feed

Soccer Inside Tubbergen

Speel speedsoccer, bumperz bubble voetbal, gezellig nazitten in het sportcafé, of vier kinderfeestjes en familie-, personeels-, team- en vrijgezellenfeesten.
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenmaandag, juni 26th, 2017 at 12:49am
Aantal foto's van feestjes afgelopen weekend🎉⚽️😀
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergendonderdag, juni 22nd, 2017 at 3:58am
Nog geen kaartjes voor dit vette festival in Geesteren?🎉🎉

Scoor dan nog snel een ticket bij soccer Inside Tubbergen.
Soccer Inside Tubbergen
First Day of Summer Festival
Wakker worden! Hier is nog een keer de aftermovie van je lievelingsfestival ❤ Ben jij er zaterdag bij? Nog maar DRIE dagen! Koop snel je tickets op www.firstdayofsummerfestival.nl! OP=OP! #FDOSF17
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenzaterdag, juni 17th, 2017 at 4:59am
Op Zondag 16 juli vertrekt er vanuit Soccer Inside weer een bus richting de Zwarte Cross.

Wil je mee met deze bus, geef je dan snel op.
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenvrijdag, mei 26th, 2017 at 11:49pm
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenwoensdag, mei 24th, 2017 at 9:55pm
Vanavond de langverwachte Europa League Finale: Ajax - Manchester United vanuit Stockholm! We zijn open vanaf 18:30 uur! Kom gezellig Live voetbal kijken!
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenvrijdag, mei 12th, 2017 at 4:09am
⚽INSCHRIJVING ZOMERCOMPETITIE GEOPEND⚽!!

De wintercompetitie bij Soccer Inside is bijna afgelopen dus is het weer tijd voor de zomercompetitie. Dus heb je zin om je conditie in de zomerperiode een beetje op peil te houden schrijf je dan snel in voor de zomercompetitie. Competitie duurt van juni - september (zomerstop veldvoetbal).

Tijdens deze competitie speel je 3x in de 4 weken (1 x in de maand is er een speelronde vrij gepland) een potje speedsoccer met je vrienden/collega's en kun je na de tijd lekker genieten van de welverdiende 3e helft in ons sportcafé.

Kosten zijn slechts €15,- per team/per speelronde.

*Let op: nog beperkt aantal plekken vrij.

Opgeven of info via Whatsapp: 0653968912

Soccer Inside is

Speedsoccer speel je bij ons op een kunstgrasveld van 30 bij 15 meter. Het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten en daardoor blijft de bal altijd in het spel. Speedsoccer is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Lees meer.. 
Een hilarische en tevens originele activiteit voor vrienden- en vriendinnengroepen, teamfeesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten,  kinderfeestjes en familiefeesten. BumperZ bubble voetbal staat altijd garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Lees meer.. 
Soccer Inside is de ideale locatie voor je bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeestje, teamfeest, themafeest en vrijgezellenfeest.In onze goed geïsoleerde hal kunnen activiteiten altijd doorgaan en ons gezellige sportcafé is uitermate geschikt voor feesten. Lees meer.. 
 Ons gezellige en sfeervolle sportcafé is uitermate geschikt om na het sporten nog even wat te drinken en te eten. We bieden de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm en tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het kunstgrasveld, zodat je ook ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen. Ook zullen er zo nu en dan speciale feesten of quizavonden worden georganiseerd in het café. Lees meer..
Het is bij ons mogelijk om een vergaderruimte te huren. Onze vergaderruimte bestaat uit 25m2 en biedt ruimte tot ongeveer 15 personen. Een ruimte die prima geschikt is voor vergaderingen, presentatie, workshops etc.Lees meer..

De voordelen van Soccer Inside

Of het nu met bakken uit de lucht komt, het 10 graden vriest of de mussen van het dak vallen van de warmte, omdat Soccer Inside een overdekt speedsoccerveld heeft met een goede luchtcirculatie is bij het Soccer Inside altijd mogelijk om een lekker potje te ballen.

Soccer Inside beschikt over een Fifa gecertificeerd en goedgekeurd kunstgrasveld.

Naar aanleiding van de uitzending van Zembla en de daardoor ontstane discussie omtrent de veiligheid van het spelen op kunstgrasvelden en de vragen die ook wij hierover krijgen, geven wij hieronder een korte toelichting over de infill van de velden bij Soccer Inside.

De infill waar het in de uitzending en de lopende discussie over gaat betreft gemalen autobanden, ook wel SBR rubber genoemd. Deze zouden kankerverwekkend kunnen zijn.Bij Soccer Inside beschikken we over velden waarvan het infill is gemaakt van een ander materiaal. De infill bestaat uit thermoplastisch elastomeer (TPE) en kurk (natuurproduct). TPE , ook wel technische rubbers, synthetische rubbers of elastoplastische kunststoffen genoemd wordt onder ander gebruikt voor:
  • Speelgoed
  • Sportartikelen
  • Stiften, tandenborstels en scheerapparaten (soft touch onderdelen)
  • Vensterafdichtingen

Voetballen op de kunstgrasvelden van Soccer Inside heeft dus geen enkel risico op uw gezondheid. Wil je meer informatie? Informeer gerust!

Soccer Inside biedt jou en je gezelschap de mogelijkheid om jullie eigen muziek te luisteren onder het voetballen. Als je een MP3 speler, iPod, USB-stick of CD meeneemt met muziek, dan zorgen wij ervoor dat jullie kunnen sporten en spelen onder het genot van jullie eigen muziek.
Ook mensen die niet mee kunnen doen of mee willen doen kunnen zich prima vermaken. Op onze tribune kunnen zij rustig de verrichtingen van andere volgen en naar harte lust foto’s of filmopnames maken.
Soccer Inside beschikt over een heren- en dameskleedkamer. Iedereen kan zich dus rustig omkleden en na het sporten even hygiënisch douchen.
Wil je na het sporten nog even gezellig samen wat drinken of eten? Dat is geen probleem in ons mooie sportcafé! Ons sportcafé biedt de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm. Tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het voetbalveld, zodat je ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen.

Sponsor wall