Agenda

28, 29 & 30 juli 2017

Festiball Weekend

INDOOR TWENTE CUP
Waar:
Soccer Inside Enschede, Colosseum 82 7521 PT Enschede
Wie: JO-9  JO-11 JO-13
Wanneer: Maandag 1 mei:JO-09
Dinsdag 2 mei:JO-11
Woensdag 3 mei: JO-13

Facebook feed

Soccer Inside Tubbergen

Speel speedsoccer, bumperz bubble voetbal, gezellig nazitten in het sportcafé, of vier kinderfeestjes en familie-, personeels-, team- en vrijgezellenfeesten.
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenmaandag, december 11th, 2017 at 6:23am
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenzaterdag, december 9th, 2017 at 6:48am
Voetbal afgelast?

We hebben morgen nog een mooi plekje vrij van 0900-1000 of na 1500⚽️

Bel of app 0653968912
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenzaterdag, december 9th, 2017 at 6:41am
Volle bak dit weekend bij soccer Inside!⚽️

vanavond zijn we gesloten ivm een besloten feestje🎉😀
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergendonderdag, december 7th, 2017 at 7:13am
🔑🗝Iedereen bedankt voor het massaal delen en reageren🗝🔑

De winnaar van deze actie is geworden........🎉

Niet gewonnen? Niet getreurd, boek jouw escape op www.boerenopstand.nl🔑
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenzondag, december 3rd, 2017 at 4:10am
Een aantal leuke gezelschappen in de escaperoom😀! Eentje met een mooie tijd van 56:18 minuten en de ander kwam net wat tijd te kort...💡🗝🗝🔑
Soccer Inside Tubbergen
Soccer Inside Tubbergenzaterdag, december 2nd, 2017 at 2:19am
WINACTIE!

Bij een nieuwe Escaperoom hoort natuurlijk ook een gave winactie! Tag je vrienden waarmee je deze escape aan durft te gaan en deel dit bericht en maak kans op een gratis Escape t.w.v. €100,- .

Op sinterklaasavond 5 december wordt de winnaar bekend gemaakt!

Een escape boeken of meer info:
www.boerenopstand.nl

Soccer Inside is

Speedsoccer speel je bij ons op een kunstgrasveld van 30 bij 15 meter. Het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten en daardoor blijft de bal altijd in het spel. Speedsoccer is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Lees meer.. 
Een hilarische en tevens originele activiteit voor vrienden- en vriendinnengroepen, teamfeesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten,  kinderfeestjes en familiefeesten. BumperZ bubble voetbal staat altijd garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Lees meer.. 
Soccer Inside is de ideale locatie voor je bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeestje, teamfeest, themafeest en vrijgezellenfeest.In onze goed geïsoleerde hal kunnen activiteiten altijd doorgaan en ons gezellige sportcafé is uitermate geschikt voor feesten. Lees meer.. 
 Ons gezellige en sfeervolle sportcafé is uitermate geschikt om na het sporten nog even wat te drinken en te eten. We bieden de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm en tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het kunstgrasveld, zodat je ook ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen. Ook zullen er zo nu en dan speciale feesten of quizavonden worden georganiseerd in het café. Lees meer..
Het is bij ons mogelijk om een vergaderruimte te huren. Onze vergaderruimte bestaat uit 25m2 en biedt ruimte tot ongeveer 15 personen. Een ruimte die prima geschikt is voor vergaderingen, presentatie, workshops etc.Lees meer..

De voordelen van Soccer Inside

Of het nu met bakken uit de lucht komt, het 10 graden vriest of de mussen van het dak vallen van de warmte, omdat Soccer Inside een overdekt speedsoccerveld heeft met een goede luchtcirculatie is bij het Soccer Inside altijd mogelijk om een lekker potje te ballen.

Soccer Inside beschikt over een Fifa gecertificeerd en goedgekeurd kunstgrasveld.

Naar aanleiding van de uitzending van Zembla en de daardoor ontstane discussie omtrent de veiligheid van het spelen op kunstgrasvelden en de vragen die ook wij hierover krijgen, geven wij hieronder een korte toelichting over de infill van de velden bij Soccer Inside.

De infill waar het in de uitzending en de lopende discussie over gaat betreft gemalen autobanden, ook wel SBR rubber genoemd. Deze zouden kankerverwekkend kunnen zijn.Bij Soccer Inside beschikken we over velden waarvan het infill is gemaakt van een ander materiaal. De infill bestaat uit thermoplastisch elastomeer (TPE) en kurk (natuurproduct). TPE , ook wel technische rubbers, synthetische rubbers of elastoplastische kunststoffen genoemd wordt onder ander gebruikt voor:
  • Speelgoed
  • Sportartikelen
  • Stiften, tandenborstels en scheerapparaten (soft touch onderdelen)
  • Vensterafdichtingen

Voetballen op de kunstgrasvelden van Soccer Inside heeft dus geen enkel risico op uw gezondheid. Wil je meer informatie? Informeer gerust!

Soccer Inside biedt jou en je gezelschap de mogelijkheid om jullie eigen muziek te luisteren onder het voetballen. Als je een MP3 speler, iPod, USB-stick of CD meeneemt met muziek, dan zorgen wij ervoor dat jullie kunnen sporten en spelen onder het genot van jullie eigen muziek.
Ook mensen die niet mee kunnen doen of mee willen doen kunnen zich prima vermaken. Op onze tribune kunnen zij rustig de verrichtingen van andere volgen en naar harte lust foto’s of filmopnames maken.
Soccer Inside beschikt over een heren- en dameskleedkamer. Iedereen kan zich dus rustig omkleden en na het sporten even hygiënisch douchen.
Wil je na het sporten nog even gezellig samen wat drinken of eten? Dat is geen probleem in ons mooie sportcafé! Ons sportcafé biedt de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm. Tevens heb je vanuit ons gezellige café prima zicht op het voetbalveld, zodat je ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen.

Sponsor wall